Valmennusta aikuiselle ihmiselle

Valmennusta aikuiselle ihmiselle.

Mitäs jos ottaisit vähän apuja itsellesi? Antaisit Antin auttaa ja kirkastaa suuntaa!
Katsotaan yhdessä tavoitteet kuntoon ja muotoillaan ne sellaiseksi, että oikeasti innostavat ja motivoivat pienessä ja isommassa ylämäessä. Mietitään sellainen suunnitelma, jonka toteuttaminen istahtaa omaan arkeen ja tuottaa sellaisia tuloksia mitkä vievät kohti tavoitetta.
Tutkitaan mahdolliset tulevat kuopat ja ongelmakohdat ja tehdään varautumissuunnitelma millä vältetään pahimmat karikot. Opetellaan rohkeutta priorisoimalla oleelliset asiat todo-listan kärkeen ja tyyneyttä jättää osa asioista vähemmälle. Ja viisautta erottaa nämä kaksi toisistaan.

Kokeillaan reflektoida tekemistä ja opitaan koko ajan paremmaksi siinä mitä halutaan saavuttaa.

 ”Täydellisen sijaan kannattaa tehdä just sopivasti! Sen verran mikä riittää, toimii, kelpaa ja maistuu. Ja josta voi aina oppia lisää.”

Palvelut

Etsitkö paremman (työ)elämän muutosvoimaa tai itsensä johtamisen oppeja ja ajatuksia?

Coaching

Sparrausta parempaan (työ)elämään.

Keynote

Jos kaipaat herättelevää puhujaa firmaan, niin ota yhteyttä.

Työhyvin­vointi

Etsitkö paremman (työ)elämän muutosvoimaa tai itsensä johtamisen oppeja ja ajatuksia?

Verkkokurssi

Etsitkö paremman (työ)elämän muutosvoimaa tai itsensä johtamisen oppeja ja ajatuksia?

Asiakkaiden kokemuksia

Sisällöt

Blogi

Blogimme tarjoaa inspiroivia tarinoita ja käytännön vinkkejä, jotka auttavat kirkastamaan suuntaasi. Löydä uusia näkökulmia ja motivoivia ajatuksia, jotka tukevat sinua niin pienissä kuin suurissakin ylämäissä.

Podcast

Podcastimme syventyy mielenkiintoisiin aiheisiin ja tarjoaa oivalluksia, jotka auttavat sinua kasvamaan ja voimaan paremmin. Tutustu uusiin näkökulmiin ja opi uutta!

Kirjat

Kirjamme auttavat sinua johtamaan itseäsi ja elämääsi kohti omannäköistä menestystä. Inspiroidu huippuasiantuntijoiden ajatuksista ja löydä konkreettisia työkaluja paremman arjen ja työn hallintaan.

Just sopivasti Antti

Tavoitteeni on toimia paremman (työ)elämän puolesta. Valmennan ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita sujuvampaan tekemiseen.

Pidän myös herätteleviä puheenvuoroja liittyen mm. ketterään ajatteluun, palvelevaan johtamiseen, itseohjautuvuuteen ja tietotyön kaaoksen taltuttamiseen.

Olen kirjoittanut kaksi kirjaa liittyen ketterään ajatteluun tietotyössä ja itsensä johtamiseen. Just sopivasti ketterä (2020) sekä Itsensä johtajat (2022)

Arkisin virastoaikana olen organisaatioviidakon liekehtivä agile coach, iltaisin ja viikonloppuisin valjastan kokemukseni ja taitoni kansalaisten käyttöön valmennuksen taikaviittana, myötätuntoisena,  ihmislähtöisenä ja jämäkkänä ratkaisukeskeisenä valmentajana.

Kiinnostuitko ja haluatko kuulla lisää?