Äkkilähtö lämpimään.

Aurinkomatkojen äkkilähdöistä nappasin Rodoksen keikan ja täällä ollaan. Lomamoodi on päällä, kiitos lämpimän sään, aamuisten rantanokosten, uinnin ja satunnaisten päiväkaljojen.

Majoituin hotelli Nafsikaan ja toistaiseksi kaikki on sujunut mukavasti. Asiakkaana tosin lienen helpoimmasta päästä. Kunhan on suht siisti huone ja toimiva suihku niin peruasiat ovat kunnossa. Siihen päälle kun netti toimii huoneessa, parveke josta merinäköala (talojen välistä, mutta silti) ja aamupala, niin ollaan jo vahvasti plussalla. Henkilökunta vaikuttaa ystävälliseltä. Toistaiseksi ei tosin ole ollut mitään toiveita täytettäväksi, joten jätetään sen arviointi myöhemmälle.

Pakettimatka kyllä muutenkin saa tällä erää varauksettoman kiitoksen. Jonkin verran reissanneena tällä kertaa arvostin sitä, että melko uunona sopi kävellä lentokentällä ja oranssi väri opasti oikeaan suuntaan. Ja loman loppuessa toivottavasti opastavat taas. Reissujakin on tarjolla ja pientä harkintaa on ollut, mutta toistaiseksi kadun toisella puolella liplattava meri ja lähialueen ruoka on riittänyt vallan mainiosti. Pakonomaista tarvetta kiertelyyn tai kokemusten hankkimiseen ei tällä reissulla oikeastaan ole, vaan koen tämän vähän tälläisenä mökkilomana. Joka on siis Kreikassa. Ja mökin sijaan hotelli. Ja itsetehdyn ahvenen sijaan ravintolaruoka. Ja.. no, kuitenkin. Eli enemmän ehkä olemista kuin tekemistä. Ja siihen tämä passaa mainiosti.

Groundhog day. Aamupalan jälkeen rantaan lukemaan ja uimaan. Sitten lounasta, tallustelua, kirjaa, nokokset, illallista, olutta ja nukkumaan.

Ruoka on ollut hyvää ja edullista. Tosin yksi ulkomaankokemus jää puuttumaan tällä kertaa, koska valuutta on sama kuin kotimaassa (liekö kuinka kauan enää?). Siinä missä aiemmin räknäsi päässään, että mitäs tämä nyt ja oliko tämä halpaa, niin nyt suoraan näkee euroissa, että juuh, edullisempaa on. Hyvä sinänsä.

Kreikassa tietenkin kannattaa ainakin kokeilla paikallista ruokaa ja siihen voisi suositella hotellin läheisyydessä olevaa Balsamicoa. Nappasin lounaalla listalta Kreikkalaisen lautasen, jossa oli vähän kaikkea. Annos oli runsas ja maku oivallinen. Kaupan päälle vielä näkymä Tuuliselle rannalle, niin kyllä kelpasi herkutella. Huhu kertoo, että muutkin annokset ovat herkullisia, joten mahdollisesti tänne tulee tehtyä uusi visiitti.

C360_2015-07-15-13-42-48-710

 

Toistaiseksi siis reissusta iloinen peukku!

 

 

 

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.