Aloittamisen tuskasta

Törmäsin mainoon kirjoitukseen asioiden aloittamisesta. Lukekaapa se ensiksi.

Minullekin tuli jossain kohtaa tarve kirjoittaa. Jakaa omaa ylivertaista tietämystäni. Kunnes tajusin, että oma tieto on parhaimmillaankin vain pieni raapaisu jostain syvemmästä. Mikäs minä siis olisin toisille kertomaan mitään.

Pienellä mietinnällä kuitenkin tajusin, että en ole tarjoamassa totuutta, vaan lähinnä omia huomioita, havaintoja ja ajatuksia ja jopa kysymyksiä.

Perimmäisenä tavoitteena kehittää omaa ajattelua kirjoittamisen avulla. Jos siinä samalla joku toinen saa pienen ajatuksen tiedosta, joka parantaa omaa elämää ja tekemistä, niin mainiota. Jos taas itse opin tätä kautta jotain uutta, niin aina parempi.

Ja siitä aloittamisesta. Todennäköisesti aloittamisen jälkeen joutuu aloittamaan uudestaan. Ja vielä uudestaan. Ja kun on aloittanut tarpeeksi monta kertaa, se muuttuu helpommaksi. Ja sitten onkin helpompi aloittaa uudestaan.

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.