Hymy tarttuu, myös verkossa.

Enpä olisi uskonut.

Hetken mielijohteesta tehty pieni facebook-tapahtuma on saanut jo lähes 20 000 osallistujaa. Tämä tietty ilahduttaa minun mieltäni, mutta toivon, että tähän mukaan lähteneet ovat ilahduttaneet myös monia muita, itsestään puhumattakaan. Joka tapauksessa, iso kiitos kaikille.

Idea oikeastaan oli aika yksinkertainen. Jotain, mikä onnistuu helposti ja tuottaa mahdollisesti ison tai pienen ilon antajalle tai vastaanottajalle. Hymy. Mitäs jos koitettaisiin hymyillä, ihan pikkuisen enemmän?

Siinä kaikki.

Mutta oikeastaan oli vähän lisääkin.

Tausta tälle koko jutulle juontaa oikeastaan omista kokemuksistani. Viime keväänä koin verrattain traagisen ajanjakson, jonka jälkeen jouduin hieman pohtimaan kaiken mielekkyyttä tässä elämässä.

Jos koitan kiteyttää tuota pohdintaa, niin se menisi jotenkin niin, että jos voit tehdä asioille jotain, niin tee. Ja jos et, niin älä murehdi niitä sen enempää.

Laajemmalti mietittynä tämä voi tarkoittaa kohtalaisen isoja asioita, töitä, ihmissuhteita, ajankäyttöä jne.

Mutta myös pienempiä ja silti äärettömän tärkeitä. Meidän kaikkien arkisia kohtaamisia. Jospa olisi jokin pieni ele, millä tähän voisi vaikuttaa. Jokin juttu, millä tätä voisi helpottaa.

Hymy.

Jos voin pienellä hymyllä luoda pikkuisen mukavampaa ilmapiiriä, niin miksen sitä tekisi? Jos voin pienellä huomaavaisuudella auttaa toista, niin miksen sitä tekisi?

Aina se ei ole helppoa ja aina se ei onnistu, mutta mikään ei estä meitä yrittämässä uudelleen ja uudelleen.

Toivottavasti jaksamme kaikki hymyillä myös 6.11. jälkeen. 🙂

#hymyillään

Hymyile! -kamppis löytyy täältä https://www.facebook.com/events/723874361023340/

smiles

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.