Liikkuminen on vaikeaa

Eikö olekin? Liikuntakeskusten tarjonta ylittää kaikkien käsityskyvyn. On sitä ja tätä intervallia, supermuokkausta, pacecore, superhyper ja funktiojumbaa, joka on tieteellisesti todistettu tuottavan 20% seksikkäämmät pakarat. Sitten pitää valita joku tunti viimein ja ohjaaja on väärä, kun se ei huuda tarpeeksi/huutaa liikaa.

Vaikka eihän ryhmäliikunta yksin tietty auta. Pitää käydä myös salilla ja aloittaessa on pakko tietää tehdäänkö 3 vai 4 jakoinen ohjelma ja kuinka monta eristävää liikettä tehdään millekin ongelma-alueelle? Allit, niitä kun on pakko treenata aina ainakin kolmella eri liikkeellä.

Peruskunnostakin pitäisi pitää huolta ja jos tässä oikeasti aikoo edistyä, niin treenattava olisi mieluusti neljä kertaa viikossa. Matalilla sykkeillä, vähintään tunti kerrallaan. Sympaattisesti hiekkatietä naamapunaisena.

Ja sitten tietty oli se haastava työ, ura, opiskelut, mies/vaimo, lapset ja kaverit.

Ei vaan voi aloittaa mitään, kun ei aika riitä!

Vai voiko?

Käy kävelyllä. Hölkkää pieni hetki. Hypi yhdellä jalalla pieni tovi. Vaikka takaperin. Roiku tangossa. Punnerra puuta/penkkiä vasten. Kokeile istua maahan ja nousta ylös ilman käsiä. Koita nostaa jotain raskaampaa (matkalaukku, teini-ikäinen sängystä, sohva). Lisää sosiaalisuus ja tee kaikki tuo (hyvän) kaverin kanssa.

Vähän kerrallaan ja pikkuhiljaa lisäillen.

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.