Miten viettää täydellinen loma?

Miten viettää täydellinen loma?

Ei hajuakaan. Olen ollut aiemmin tosi huono lomailemaan. Tämä on saattanut myös kertoa siitä, että olen osannut kuormittaa työtä ja vapaa-aikaa melko hyvin, koska kovin suurta tarvetta lomalle ei ole ollut. Vaikka toki loma silloinkin on aina hyvää tehnyt

Tänä vuonna kuitenkin sattuneesta syystä olen odottanut lomaa aiempaa enemmän ja tiedän, että se tulee tarpeeseen. Täten lomaa kohden myös alkoi muodostua jonkinmoisia odotuksia. Jos aiemmin loma oli vain aikaa, mitä ei viettänyt työpaikalla, niin nyt se ei ehkä enää riitä.

Aattelin niin, että tavoite olisi päästä “lomafiilikseen”, löytää aikaa rennolle puuhailulle sekä antaa mielen levätä. Siispä päätin, että heti loman alkaessa karkaan reissuun, irti tutusta ympäristöstä. Ja näillä säillä myös aurinkoa etsimään. Mietin vaihtoehtoja jonkin verran, mutta auringon, hyvän ruuan ja helpon olemisen ystävänä nappasin äkkilähdön Rodokselle. Pakettimatka sopii tässä kohtaa vartalolle erittäin hyvin. Vaikka olen omatoimimatkaillut jonkin verran, niin nyt just ei haittaa yhtään, että tädit ja sedät vie kohteeseen ja pitää huolen, että sieltä tullaan pois. Jos reissun aikana tulee ongelmia, niin oletan saavani drinkin kouraan sillä aikaa kun joku muu hoitaa. Huom. Aurinkomatkat. You can do this! (Matkalta seuraa lisää tunnelmointia).

Rento puuhastelu ja mielen lepääminen sitten jatkuu kotimaassa. Luvassa voipi olla kotimaanmatkailua ja toivottavasti mahdollisuuksia nähdä muualla asuvia tuttuja. Huom. Mökkikutsuja ja ideoita vastaanotetaan ja kuullaan.

mokki

 

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.