Rantakunnossa kaiken aikaa

Kaverit polkaisivat taannoin käyntiin #rantakunnossa -kamppiksen. Kyseessä on body positivity -ajattelu, jota taidetaan tulkita vähän kukin omalla tavallaan.

Tässä omat ajatukseni aiheesta.

– Hyväksyn itseni ja kehoni sellaisena kuin se tällä hetkellä on, koska just nyt se ei muuksi muutu vaikka kuinka toivoisin. En jätä menemättä rannalle tai tapahtumiin siksi, että on makkaraa kyljissä, karvaa rinnassa tai jalkapäivä tekemättä. Elämä on ihan liian lyhyt, että ehtisin murehtimaan merkityksettömiä asioita.

– Vaikka ensin opettelen rakastamaan kaikkia kilojani, niin opettelen myös rakastamaan itsestäni huolehtimista. Pahimmillaan ylipaino on terveydelle haitallista ja vaikka nuorempi ikä tai pieni aktiivisuus antaa vähän anteeksi, niin tulevaisuus voi olla toisin. Olen itseni BFF ja kannustan itseäni parempaan suuntaan.

– Otan haltuun keski-ikäisen miehen body positivity -asenteen. Siellä missä aurinko pilven takaa pilkistää, niin eipä aikaakaan kun on paita otettu pois, speedot jalassa ja jumalan kuva on kaikelle kansalle paljastettu. Ja näin olet rantakunnossa.

Tästä mallia!

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.