Tuli vähän nälkä – mitä sitten?

Tulee aika, jolloin jokaisen hyvinvointibloggaajan tulee ottaa elämää pupukorvista kiinni ja näyttää kuka käskee ja mistä pissii kana!

Se aika on oleva silloin, kun iskee nälkä!

“Pitää syödä riittävän usein, niin ei tuu nälkä nönönönönönö…”

Kyllä. On hyvä opetella syömään säännöllisesti riittäviä annoksia, jotta iltaisin ei tarvitse syödä makkarapakettia lihapiirakoiden kera tai lääkitä itseään litran jäätelöpaketilla.

Mutta aina sattuu kun tapahtuu. Työt venähtää, treenit painaa päälle, pitää siirtyä sinne tai tänne ja vauhti on kova. Tällöisiä poikkeustilanteita varmaan tulee olemaan aina välillä, joten niihin on hyvä varautua. Eli siihen, mitä päässä liikkuu kun on KOVA NÄLKÄ.

Miten meni aiemmin?

“Ohhoh, onpas nälkä. No mutta kyllähän tässä jo tulikin treenattua, että voihan sitä jo syödäkin. Ja aika pian varmaan pitäisi. Kotona olisi kyllä wokkia.. mutta oli kyllä sen verran rankka treeni* että nyt voi syödä kunnolla. Jaa kappas, pizzaa.. no sehän sopii. Paljon proteiinia, niin lihaskasvu on taattu. Hyvä homma! Paa vielä tuplajuusto. Kiitti”

EI OLE HYVÄ HOMMA OLLENKAAN!

 

Miten menee nyt?

“Ohhoh, onpas nälkä. Meen kotiin syömään. Eiku mullahan ei ole siellä mitään, mutta ehdin kauppaan niin haenpas kaupasta vähän wokkia ja kanaa ja kärtsään ne pannulla. Jaa täällä on pitsaakin. Hmm. Ei tänään.”

KYLLÄ NÄIN JUST!

– Välillä voi tulla nälkä. Ei siihen kuole. Ehkä ei tullut syötyä tarpeeksi päivällä tjsp. Jos nälkäinen olo pistää tekemään hölmöyksiä, niin pistä banaani taskuun varmuudeksi.

– Pidemmän päälle ei tietenkään kannata pitää itseään nälkäisenä, mutta jos niin sattuu käymään ja taskussa ei ole banaania, niin melko varmasti pärjäät kotiin asti ruuan äärelle. Ei kannata uskotella, että tarvitset 20 min kotimatkalle kolme tuplajuustoa.

– Sit välillä syö sen pizzan. Ja sit on seuraava päivä. Peli jatkuu.

Antti

Tässä pitäisi lukea mielenkiintoisesti minusta jotain. Lue lisää minusta.