Viiniä naisille ja viisaille miehille – Viña Esmeralda Rosé

 

FullSizeRender-1
Illan sankarina oli just Suomessa lanseerattu Torres Viña Esmeralda Rosé

Töttöröö!

Keski-ikää lähestyvä lifestylehyvinvointiviinibloggaajanne käväisi viime viikolla Winestaten järkkäämässä after workissä, jonne oli tullut vierailemaan myös Torresin viinitalon toimitusjohtaja Miguel Torres Maczassek.

Tilaisuudessa esiteltiin viime viikolla alkoihin saapunut uusi Torresin roseeviini. Mitään pidempää luentoa ei aiheesta pidetty, vaan homma pysyi mukavan rentona ja näytteitä viinistä sopi siemailla omaan tahtiin pienten naposteltavien kera. Purtavaa oli hyvä valikoima ja sieltä varsinkin lihatartar istahti tämän viinin kyytiin just sopivasti.

Olen joskus maistanut tämän Esmeraldan valkoviiniä, jota luonnehdittiin viiniksi naisille ja viisaille miehille. Kelpuutan tämän kuvauksen myös vaaleanpunaiseen herkkuun. Kyllä tämä ensi kesänä lähteen mukaan puistoon ja purjehdukseen! Onko kellään paattia? Minä tuon pullon.

Jutustelin myös pienen tovin Miguelin kanssa. Olin kaavaillut, että jos ehtii jutuille, niin kyselen hieman miten helppoa/vaikeaa on perheyrityksessä tehdä vastuun siirtoa nuoremmalle polvelle, mutta mr. Torres olikin kiinnostunut enemmän blogistani. Siitäpä sitten turinoiksi.

“Mistä kirjoitat?”

Sanoin, että olen kiinnostunut mm. hyvinvoinnista kuten moni muukin, mutta olen hieman tympääntynyt, että tämä aihe on viety yli ja hyvinvointi on perkeleellistä suorittamista superfoodien tai vartalonpalvonnan saralla. Että tässä blogissa koitetaan elää ihmisiksi, parantaa elämää silloin kun on tarve ja koittaa nautiskella sen tekemisestä samalla. “Try to do things you like and enjoy. In moderation.” Just sopivasti. Tämä oli selkeästi kiinnostavaa sisältöä espanjalaiselle keski-ikäiselle miehelle ja hän olikin pahoillaan, koska en kirjoita espanjaksi tai englanniksi. Kerroin, että suomalaisissa riittää tekemistä toistaiseksi.

Roseen lisäksi tarjolla oli muutakin Torresin valikoimaa. Kun innokas tarjoileva kysäisi, niin en nyt osannut kieltäytyä Mas La Planasta, joka on Torresin viinien “lippulaiva”. Erittäin, erittäin hyvää punaista.

Todettakoon nyt vielä hyväksi lopuksi, että en tunnustaudu suureksi viiniasiantuntijaksi. Enemmänkin just keski-ikää lähestyvä, joka nyttemmin ennen juomista on alkanut haistelemaan ja maistelemaan sopivasti. Suosittelen.

Torres Viña Esmeralda Rosé Alkossa.

 

FullSizeRender-3
Rosen kanssa tarjolla oli pientä purtavaa.

 

FullSizeRender-4
Winestaten Tiina Salomaa ja Torresin viinitalon Miguel Torres Maczassek

 

FullSizeRender-2
Torresin muuta valikoimaa oli myös saatavilla maisteltavaksi.

Antti

Tietokirjailija, motivaatiokuiskaaja ja ihmisten valmentaja. Yrityspuolella sanahirviö agile transformation & culture make-it-happen Lue lisää minusta ja palveluistani. Ja tutustu vinkkipiiriin.